hos RED INK A/S

Persondatapolitik hos RED INK A/S

Introduktion

Nedenunder finder du en beskrivelse af, hvor og hvornår vi indhenter persondata, når du kontakter Red Ink A/S. Som udgangspunkt indsamler vi kun personhenførbar data, når du er på Red Inks hjemmeside (her har du mulighed for at indstille brugen af cookies) og hvis du ringer til os. Du kan længere nede på siden læse mere om, hvad vi indsamler, hvordan og hvornår det sker. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet – dette gælder ikke for den data Red Inks teleselskab opbevarer, da alle teleselskaber er forpligtiget på at gemme data om opkald og brug af internet i 2 år.

 

Her indsamler vi data og oplysninger:

RED INK A/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
– Besøg vores hjemmeside

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Sender os spørgsmål på mail eller via kontaktformularen på https://www.redink.dk/om-os/

– Kontakter os på et af vores telefon- eller mobilnumre

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.redink.dk er Red Ink A/S, Ryttergade 12B, 1, 5000 Odense C, cvr. nr. 32087906

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som for- og efternavn, navnet på den virksomhed, som du er tilknyttet (Skal kun oplyses, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er muligt at skrive dit efternavnet en gang til, såfremt du ikke ønsker at oplyse dette) og din email-adresse for at kunne levere en målrettet oplevelse, når du skriver os eller tilmelder dig vores nyhedsbrev. Hvis dit telefonnummer ikke er hemmeligt, vil dette også blive registreret, når du ringer til os. Vi sletter opkaldshistorikken med jævne mellemrum og oplyser, hvis dit telefonnummer bliver gemt.

 

Hvis du på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding og redigering af dine data. Hvis behandlingen af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Det kan du nemt gøre via i mailchimp. Du er også velkommen til at kontakte os.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hostet hos one.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i one.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Det er mailchimp.com der håndterer udsendelsen af vores nyhedsbreve og tilmeldinger til vores nyhedsbrevliste. Vores telefonabonnementer er indgået hos 3.dk med en erhvervsaftale. Hvis du ringer til os, og dit nummer ikke er skjult, så logges de første 6 cifre i dit nummer i Red Inks kundeområde i 3´ system. Vi har ikke mulighed for at ændre dette. 

Dine rettigheder

Når der er registreret data om dig, så har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til. Vi vil gøre vores bedste for at imødegå dette så hurtigt som muligt.

 

Med venlig hilsen

 

Red Ink A/S

Ryttergade 12B, 1

DK-5000 Odense C

 

Hovednummer: +45 66 14 44 94

Hovedemail: info@redink.dk