DET HELE
DREJER SIG OM

INVOLVERING

DET ER HØNEN OG ÆGGET OM IGEN. Hvad kommer først. Kunden eller dit markedstilbud. Skal du udvikle dig indefra og ud? Eller omvendt? Svaret er langt fra endegyldigt. Absolut Vodka erobrede verden indefra og ud. Nike erklærer sig åbent som tilhænger af en balance. Mens Lego har stor succes med brugerinddragelse.

Du kan dog under ingen omstændigheder lægge ansvaret over på kunderne. Det starter og slutter med dig. Du må bringe værdi til verden. Du skal forføre. Du skal skabe en bevægelse. Og erobre verden i samklang med dine tilhængere.

DET GÆLDER INTERNT OG EKSTERNT. Hvis dine medarbejdere holder af din virksomhed, bliver de mindre syge, stjæler mindre, yder mere. Hvis dine kunder er tilhængere, bærer de over med mindre heldige oplevelser. Og de vil stå op for dig, hvis du bliver ramt af en shitstorm.

VORES METODE sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om dit markedstilbud. Klik videre og se, hvad det drejer sig om.

MEANING

Det er omdrejningspunktet i din virksomhed. Det skal give mening. For dig. For dine kunder. For medarbejderne. Og for samarbejdspartnere. Det handler om dine værdier – og om det, du er klar til at give verden. Meaning skal være din rettesnor og den akse du skal skabe drivkraft omkring.

 

MOMENTS

Din virksomhed rummer en perlerække af kontaktpunkter med din kunde – ikke kun dine produkter og services. Du skal finde de afgørende punkter og sætte alt ind på at gøre dem magiske. Husk på Steve Jobs, som insisterede fra første computer på, at den skulle være smuk – også indeni. Hvordan kunne han ellers forstærke en drøm om at lave produkter i en helt særlig klasse

 

MOVEMENT

Brug din mening, forfør via dine magiske kontaktpunkter – og skab en menighed. En bevægelse. En flok af tilhængere. Udpeg et mål, der betyder noget og giver retning. Du skal udpege vejen og involvere mennesker i rejsen. Give noget af dig selv. For kun når du giver, får du noget igen.

MOMENTUM

Opbyg momentum. Forstærk. Det er i denne fase, du afgør, om du vil være en døgnflue eller vil nå stjernerne. Og det kan du. Tænk på Nike. De startede to mand med at sælge sko fra bagagerummet af deres bil. Da de to var blevet til fem, blev de enige om at knuse Adidas. Det var i 1972. The rest is history.