SYDDANSK UNIVERSITET

Tryksager l Film

Bæredygtig forsyning

FILM TIL FORSKNINGSPROJEKT OM BÆREDYGTIG FORSYNING

Tre film om hvilke barrierer og drivkræfter fødevarevirksomheder oplever, når de skal implementere bæredygtighed, cirkulær økonomi eller FN’s Verdensmål i deres organisation.

 

SYDDANSK UNIVERSITET LYSER I NATTEN

EGENTLIG STARTEDE DET HELE MED EN FILM OM ALSION I SØNDERBORG

Sammen med Plum og Visitsweden har Syddansk Universitet været med om bord hos Red Ink siden starten i Kongensgade i 2005. Vores første opgave var lanceringen af Alsion i Sønderborg. Siden har vi hjulpet med at få unges øjne op for ingeniørstudiernes lykkelige verden. Senest har vi lavet en lille perlerække af film. Både om Syddansk Universitet og om udenlandske studerendes hverdag i Danmark. Klik her og se med.

Du kan dog under ingen omstændigheder lægge ansvaret over på kunderne. Det starter og slutter med dig. Du må bringe værdi til verden. Du skal forføre. Du skal skabe en bevægelse. Og erobre verden i samklang med dine tilhængere.

Det gælder internt og eksternt. Hvis dine medarbejdere holder af din virksomhed, bliver de mindre syge, stjæler mindre, yder mere. Hvis dine kunder er tilhængere, bærer de over med mindre heldige oplevelser. Og de vil stå op for dig, hvis du bliver ramt af en shitstorm.

Vores metode sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om dit markedstilbud. Klik videre og se, hvad det drejer sig om.