Han har gjort det for Danmark. Nu gør han det for Red Inks kunder

Peter Rosendahl Svejgaard er ekspert i at skabe forbindelse mellem kunder og virksomheder. Det har han vist i sin karriere, der startede med Gul & Gratis og nu fortsætter på kommunikationsbureauet Red Ink.

Corona-pandemien har vendt op og ned på verden, som vi kender den. Den har bl.a. accelereret en digital udvikling, som allerede var igang. Den betyder, at messer bliver aflyst, salgsbesøg er uønskede, og kunderne fravælger fysisk fremmøde i butikker og showrooms.

En rapport* udarbejdet af McKinsey & Company slår desuden fast, at fem års digital udvikling fandt sted hen over otte uger under første bølge af Corona-pandemien. Hvor mange års digital udvikling finder mon sted lige nu i disse uger?

Under alle omstændigheder betyder udviklingen, at vi skal vænne os til at sælge, agere, involvere og skabe relationer på afstand.

På den baggrund er vi glade for at få Peter med på vores hold som digital strateg og planner. ”Med Peters kompetencer sikrer vi, at du som kunde eller kommende kunde fortsat kan forvente kreative og involverende løsninger, som matcher den digitale (r)evolution, vi befinder os i”, siger adm. direktør Kim Gørlitz. 

Vi følges ad. Digitalt.

Peter kommer senest fra en stilling som digital planner hos Fingerspitz i Odense. Før dette var han otte år hos Spies i København som SoMe projektleder, hvor han bl.a. var med til at vække ”Do it for Denmark” kampagnerne til live. Peters erfaring fra hhv. bureau og marketingafdeling ser vi meget frem til at aktivere, så vi fortsat kan hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med at aktivere involverende indhold digitalt.

Vil du høre mere? Grib fat i Kim. På mail, selvfølgelig: gorlitz@redink.dk

*Meet the next-normal consumer, McKinsey & Company, august 2020Skrevet af Kim Gørlitz

ADM. DIREKTØR, TEKST / KONCEPT / STRATEGI / DJÆVLEUDDRIVELSE

Hjerteblodet slår for involverende tekst, værdibaseret ledelse og korte veje fra strategi til handling. Er helt enig med udsagnet: We have a strategic plan. It’s called doing things.

Få værdifulde indsigter direkte i indbakken

Tilmeld

* skal udfyldes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *